Over ons tekst

Over ons

Ahimi-wandafwerking is een vakspecialist in, uiteraard, het afwerken van wanden en muren. Dit doen wij op verschillende manieren: stuken, spuitwerk, sausen, behangen en gevelonderhoud.
Al 18 jaar houden wij ons bezig met het onderhouden van gevels en muren. We zorgen er niet alleen voor dat de muur weer bestand is tegen alle elementen die hem teisteren, ook zorgen we ervoor dat de muur er weer fantastisch uitziet! Een huis met een goede uitstraling is toch wel fijn thuiskomen, vindt u niet?
Omdat wij een klein bedrijf zijn, heeft u altijd een persoonlijk contact voor al uw vragen. Ook kunnen wij hierdoor elke situatie stuk voor stuk bekijken en elk detail afwerken.

Ahimi Wandafwerking 18 jaar geleden

18 jaar geleden begon Mustapha Ahimi, Ahimi-wandafwerking vanuit zijn eigen passie voor het opknappen en mooi maken van wanden en muren. Tegenwoordig is onze dienstverlening erg breed opgesteld en behandelen we muren, wanden en gevels op bijna alle mogelijke manieren.

We zijn gevestigd in Schiedam en bieden onze wandafwerking-diensten aan in de ruime omgeving van Schiedam. Van Rotterdam, Spijkenisse en Gouda tot Delft, Den-Haag en Hoek van Holland. We komen graag bij u langs.

Wist u al dat wij lid zijn van NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) zo bent u verzekerd van kwaliteit!

Ahimi Wandafwerking logo
Ahimi Wandafwerking