Informatie Tekst

Informatie 

Wandafwerking is een ruim begrip. Dit is dan ook typerend voor Ahimi-wandafwerking. Wij hebben een brede expertise. Van het renoveren van de voegen in uw gevel tot het (opnieuw) verven van uw muren. Wij voeren bijna alle wandafwerkingen uit. We zetten de diensten kort op rij.

Stucwerk

Stucwerk is de basis laag om uw muur glad te strijken. Deze laag zorgt ervoor dat de muur verf- of behang klaar is. Voor meer informatie over stuken, leest u hier verder.

Spuitwerk 

Spuitwerk is een vorm van stuken waarbij de pleisterlaag door middel van een spuit wordt aangebracht op de muur of het plafond. Deze techniek dient om dunne lagen aan te brengen en dus kleine beschadigingen te repareren. Meer weten?

Sauswerk

Als uw muur mooi glad en egaal is afgewerkt door middel van stucwerk, is het tijd voor een kleurtje! Diep donkergroen of licht gebroken wit. Kies onze sauswerk-dienst voor een geheel geverfde kamer. Hier leest u meer.

Gevelonderhoud

Een gevel krijgt veel te voorduren, staat altijd buiten en ontkomt niet aan regen en wind. Dit tast langzaam maar zeker de gevel en dus het behoud van uw huis aan. Met gevelonderhoud kunnen wij de gevel reinigen, impregneren en renoveren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Badkamer renovatie

Een muur in vochtige ruimtes zoals een badkamer vragen om specifieke aandacht als het gaat om stuken of schilderen. Hier leest u meer.
 

Ahimi Wandafwerking logo
Ahimi Wandafwerking